Kraften i MEG

En fin ukeslutt å holde foredraget «Kraften i MEG» i ettermiddag. Jeg tok deltagerne med på en refleksjonsreise på hvor uvant og ubehagelig – og kanskje kjedelig – egenutvikling kan være.

Mot, entusiasme og gjennomføring hjelper deg til å bli den beste versjonen av deg selv. Gjennomføring er suksessfaktor nummer én. Entusiasme er en væremåte og innstilling, som bl.a. styrker løsningsfokus. Mot er menneskets viktigste egenskap og sikrer integritet.

Min gamle trener, Asbjørn Wold, som gikk bort for over 30 år siden var en stor læremester for meg. Jeg var «starstruck» da han ble min trener da jeg var 15 år. Han hadde trent verdensmestere, europamestere og det koreanske landslaget. Asbjørn sa at hans viktigste jobb var å gjøre oss til selvstendige og ansvarlige utøvere og mennesker.

Ansvarliggjorte mennesker sier: «Jeg er sjef i eget liv. Det er meg det kommer an på.»

Myndiggjorte mennesker løfter seg selv opp på et nytt nivå og forventer mindre av omgivelsene.