Diverse ekstra om Atle

Atle Vårvik er mannen bak MOT.

Driver i dag egen virksomhet som kulturforsterker, verdiformidler og lederutvikler. Gjør foredrag og workshops om solid kultur, lagånd og motets kraft – og verdibasert ledelse og vinnerkultur.

Har lang erfaring med å få virksomheter, identiteter, kulturer, lagånd, positiv energi og menneskers inspirasjon, bevissthet, mot og robusthet til å vokse.

Tildelt «Årets Ladejarl» for fremragende verdibasert ledelse nasjonalt og internasjonalt, og for effektiv ledelse med målbare resultater.

Tildelt «Idrettsgallaens Hederspris» for å ha skapt gode verdier i samfunnet.

Norgesmester og Olympier – og var blant verdens åtte beste skøyteløpere i 1994.

Mannen bak den aerodynamiske «Donald-drakten».

Atle Vårvik er grunnleggeren og skaperen av MOT .

Hans pågangsmot, menneskelige forståelse og kompetanse innen merkevarebygging, entreprenørskap og lederskap har vært avgjørende for suksessen.

I sitt lederskap og entreprenørskap av MOT har han tenkt originalt og annerledes, skapt en tydelig ramme, bygd en identitet med integritet, utviklet et helhetlig system, jobbet i forkant, vært presis i målsetningene og rendyrket detaljene i konseptet og merkevareprofilen.

Atle er også medskaper av DRIVE. Medskaper-rollen har vært å utvikle en DRIVE-filosofi og et DRIVE-konsept som gir positiv drive og inspirasjon til de unge som har det vanskeligst.

Bakgrunn

Atle har erfaring som lederutvikler for næringsliv, toppidrett og det offentlige. Han har coachingkompetanse, både som utviklingspartner for andre ledere og gjennom å ha skapt og bygd suksessfulle virksomheter.

Atle har kompetanse innen merkevarebygging, entreprenørskap, verdibasert ledelse og implementering av gode verdier i samfunnet.

Han har kompetanse på å hjelpe virksomheter med å utvikle sterk kultur, tydelig identitet og effektive gjennomføringsstrukturer.

Atle er tidligere toppidrettsutøver, norgesmester og olympisk deltager. I 1994 sjokkerte han en hel skøyteverden med den innovative og aerodynamiske «Donald-drakten».

Larvik 19940304. Atle Vårvik i «Donald Duck-drakt». NM på skøyter. FOTO: ROGER NEUMANN

Riktig visjon, riktig action og mange riktige detaljer satt inn i en riktig totalitet har vært avgjørende for MOT sin suksess.

MOT er et inspirerende og bærekraftig system som utvikler inkluderende skolekulturer og ungdoms robusthet, bevissthet og mot, som igjen fremmer varmere og tryggere samfunn.

«Bedriftens kultur er alfa og omega for suksess og overlevelse«

Atle Vårvik i intervju med Ledernytt

Slik får du en lønnsom organisasjonskultuR. kraften i tillit er helt enorm. det skaper motivasjon og arbeidsglede, fastslår entreprenør og ledermentor atle vårvik.

Lederne

Atle Vårvik’s blog in english

I 2015 fikk Atle Vårvik Idrettsgallaens hederspris for å bygge gode verdier i samfunnet.

I 2014 fikk han Reitangruppens pris – Årets Ladejarl – for verdibasert ledelse internasjonalt. Les mer her>