Om Atle

Verdiskaper1 | Grunnleggeren av MOT

LinkedIn-festivalen 2024 (Hubify):

«Han er mannen som skapte MOT, en av Norges mest verdifulle merkevarer for ungdom.

Atle har over 30 års erfaring som entreprenør, leder, og identitets- og kulturarkitekt. Han har lang erfaring med å få mennesker, lag og virksomheter til å vokse.

Han fikk tildelt «Årets Ladejarl» for fremragende verdibasert ledelse nasjonalt og internasjonalt, og for effektiv ledelse med målbare resultater.

«Idrettsgallaens Hederspris» gikk også til den tidligere skøyteløperen, for å ha skapt gode verdier i samfunnet.

Han er tidligere Norgesmester og Olympier – og var blant verdens åtte beste skøyteløpere i 1994.

Ellers har Atle Norgesrekord på LinkedIn, med 8 millioner visninger og 300 poster på 365 dager.»

Athenas (Norges ledende foredragsbyrå):

«Atle Vårvik har siden 1994 bygd opp, ledet og etablert MOT i fire verdensdeler. Atle Vårvik var MOTs entreprenør og leder i 27 år. MOT-gründeren skapte en ny bransje og et internasjonalt konsept.

Hans pågangsmot, menneskelige forståelse og kompetanse innen merkevarebygging, entreprenørskap og lederskap har vært avgjørende for suksessen. Han skapte et rendyrket ungdomsbrand som målgruppen selv ikke visste den trengte.

I 1994 sjokkerte han en hel skøyteverden med den innovative og aerodynamiske «Donald-drakten».

Atle har erfaring som lederutvikler for næringsliv, toppidrett og det offentlige, og har bistått mange virksomheter med å utvikle sterk kultur, tydelig identitet og effektive gjennomføringsstrukturer.»

Morten Laache (10 år i samme MOT-ledelse. Mangeårig politileder):

«Atle er en meget dyktig leder, mentor og merkevarebygger. Jeg har hatt gleden av å jobbe sammen med Atle i mange år, og jeg har lært mye og blitt inspirert av Atle, både som leder og menneske.

Han har en unik evne til å se og forstå helheten, jobbe i forkant og ikke minst til å gjennomføre. Atle er en særdeles dyktig og inspirerende kulturbygger, og han gløder for at andre mennesker skal lykkes.

Det som har inspirert meg aller mest er måten Atle etterlever og leder gjennom egne verdier.»

Det er én grunn til suksessen, og det er Atle Vårvik! Bjørge Stensbøl, tidligere toppidrettssjef i Olympiatoppen

Det er aldri tvil hos de Atle fungerer sammen med om hva målet er. Han er veldig lojal overfor den oppgaven han har. Han svikter aldri. Edvard Befring – Professor i spesialpedagogikk, Universitetet i Oslo

Atle Vårvik utøver effektiv ledelse basert på verdier, og hans organisasjon skaper målbare resultater. Kulturarkitekt med unik formidlerevne, god filosofi og teft. Odd Reitan, Reitan AS

Han ser deg for den du er. Han er flink til å finne dine godføtter. Han viser at du betyr noe for han og andre. Rune Skanke. Leder MOT-camp og MOT-medarbeider siden 1999

Denne reisen føles utrolig trygg med din enorme kompetanse. I tillegg elsker jeg lederstilen din. Jeg ser at folk vokser rundt deg – INSPIRERENDE! Tiril T. Hjorthol, Faglig leder i DRIVE

Der Atle vier oppmerksomheten sin, blomstrer samfunnet. Marco Elsafadi

… en av norsk LinkedIns viktigste stemmer. Fredrik Fornes (Norges LinkedIn-ekspert)

Mer om Atle Vårvik her->

About Atle Vårvik in English Wikipedia ->