Mer om Atle Vårvik

1_Skapte MOT fra ingenting til nasjonal merkevare og til 4 verdensdeler

2_Deltok i to OL. Norgesmester. Var blant de 8 beste skøyteløperne i verden på 5000m sesongen 93/94

3_Syklet Den Store Styrkeprøven (Trondheim-Oslo) som 13-åring

4_Gikk NM 1994 med nyskapningen og den aerodynamiske skøytedrakten «Donald-drakten»

5_Har holdt mer enn 2500 foredrag/workshops til bedrifter, ledere, skolepersonell, foreldre og ungdom

6_Omskapte «Kjør for livet» til merkevaren «DRIVE»

7_Norgesrekord på LinkedIn. 8 mill. visninger og 300 poster på 365 dager

8_Gründer av lederutviklingsbedriften Positiv Ledelse AS – «MOT til å lede»

9_Forfatter av 8 bøker

10_Skøytetrener for 5 ungdommer i 4 år: To VM & flere World Cup for junior, og 3.pl. 1500m NM menn senior

🏅 Idrettsgallaens Hederspris for å ha skapt gode verdier i samfunnet

🏅 Fikk verdiprisen «Årets Ladejarl» i 2014 for fremragende verdibasert ledelse nasjonalt & internasjonalt, og for effektiv ledelse med målbare resultater

🥇 STØRSTE prestasjon og stolthet: Pri 1 har vært livskvalitet, familie og å være en god sønn & pappa. Gift med kjæresten i 33 år😊

Har lang erfaring som innovatør, identitets-arkitekt og verdiskaper – og med å få mennesker, team og virksomheter til å vokse – og med å forsterke positiv energi, inkluderende miljø og menneskers robusthet, livskvalitet og eierskap.

Driver i dag virksomheten AS Vårvik sammen med Sigrun Vårvik, med formål å være en hjelpende verdiskaper for bedrifter – gjennom å forsterke prestasjoner, kultur, lagånd og motets kraft. Primært gjennom foredrag og prosessledelse.

Driver også en ideell virksomhet, Verdiskaper 1, med formål å være en hjelpende verdiskaper for samfunnet gjennom å redusere utenforskap og gjøre unge arbeidsledige bedre rustet – og forsterke livskvalitet og glød hos seniorer.

Atle Vårvik: Innovatør, verdiskaper, lederutvikler og merkevarebygger

MOT-gründeren. Skapte en ny bransje, en nasjonal merkevare, et rendyrket ungdomsbrand og et internasjonalt konsept spredd til flere land.

Har over 30 års erfaring som entreprenør, leder og identitets- og kulturarkitekt. Har lang erfaring med å få virksomheter, identiteter, kulturer, lagånd, positiv energi og menneskers inspirasjon, bevissthet, mot og robusthet til å vokse.

Driver i dag egen virksomhet som kulturforsterker, verdiformidler og lederutvikler. Gjør foredrag og workshops om solid kultur, lagånd og motets kraft – og verdibasert ledelse og vinnerkultur.

Atle Vårvik er mannen bak MOT. Da han etter 27 år avsluttet som leder og entreprenør var MOT en av Norges mest verdifulle merkevarer og spredd til seks land og fire verdensdeler.

Tildelt «Årets Ladejarl» for fremragende verdibasert ledelse nasjonalt og internasjonalt, og for effektiv ledelse med målbare resultater.

Tildelt «Idrettsgallaens Hederspris» for å ha skapt gode verdier i samfunnet.

Norgesmester og Olympier – og var blant verdens åtte beste skøyteløpere i 1994.

Mannen bak den aerodynamiske «Donald-drakten».

Mer om Atle Vårvik her->

About Atle Vårvik in English Wikipedia ->

Atle Vårvik er grunnleggeren og skaperen av MOT og har gjennom sitt lederskap og entreprenørskap over 27 år (1994-2021) bygd opp MOT fra ingenting i 1994 til at det i dag er en av Norges mest viktige og verdifulle merkevarer for ungdom. MOT er et rendyrket ungdomsbrand som målgruppen selv ikke visste den trengte.

I sin dobbeltrolle som leder og entreprenør – sammen med tusenvis av dyktige medarbeidere – skapte han MOT og spredte MOT til fire verdensdeler.

Han startet MOT før markedet visste om behovet. Hans pågangsmot, menneskelige forståelse og kompetanse innen merkevarebygging, entreprenørskap og lederskap har vært avgjørende for suksessen.

I sitt lederskap og entreprenørskap av MOT har han tenkt originalt og annerledes, skapt en tydelig ramme, bygd en identitet med integritet, utviklet et helhetlig system, jobbet i forkant, vært presis i målsetningene og rendyrket detaljene i konseptet og merkevareprofilen.

Riktig visjon, riktig action og mange riktige detaljer satt inn i en riktig totalitet har vært avgjørende for MOT sin suksess.

MOT er et inspirerende og bærekraftig system som utvikler inkluderende skolekulturer og ungdoms robusthet, bevissthet og mot, som igjen fremmer varmere og tryggere samfunn.

Atle er også medskaper av DRIVE. Medskaper-rollen har vært å utvikle en DRIVE-filosofi og et DRIVE-konsept som gir positiv drive og inspirasjon til de unge som har det vanskeligst.

Bakgrunn

Atle har erfaring som lederutvikler for næringsliv, toppidrett og det offentlige. Han har coachingkompetanse, både som utviklingspartner for andre ledere og gjennom å ha skapt og bygd suksessfulle virksomheter.

Atle har kompetanse innen merkevarebygging, entreprenørskap, verdibasert ledelse og implementering av gode verdier i samfunnet.

Han har kompetanse på å hjelpe virksomheter med å utvikle sterk kultur, tydelig identitet og effektive gjennomføringsstrukturer.

Utvikling og formidling har gått hånd i hånd i Atles liv, og han har siden sin ungdom drevet research på hvordan bygge mennesker og gode kulturer, hvorfor kriminalitet og hvorfor ødelegger noen mennesker sine egne liv, andres liv og samfunnet.

Atle er tidligere toppidrettsutøver, norgesmester og olympisk deltager. I 1994 sjokkerte han en hel skøyteverden med den innovative og aerodynamiske «Donald-drakten».

Larvik 19940304. Atle Vårvik i «Donald Duck-drakt». NM på skøyter. FOTO: ROGER NEUMANN

Han har siden 1977 utviklet det som i dag er MOT-filosofien. Det er en livsfilosofi som er tidløs og universell, med anvendelige verktøy, med formål å styrke robusthet, bevissthet og mot.

Han har siden 1979 erfart og observert hvor stor betydning rollemodeller har for mennesker.

Siden 1991 har Atle utviklet løsninger, organiseringer og bærekraftige systemer som forebygger sosiale samfunnsproblemer og som styrker menneskers livskvalitet.

«Bedriftens kultur er alfa og omega for suksess og overlevelse«

Atle Vårvik i intervju med Ledernytt

Slik får du en lønnsom organisasjonskultuR. kraften i tillit er helt enorm. det skaper motivasjon og arbeidsglede, fastslår entreprenør og ledermentor atle vårvik.

Lederne
Arbeidstakerorganisasjonen Lederne:

«Atle Vårvik er en olympier, gründer, merkevarebygger, leder og sosial entreprenør som virkelig setter spor. Han er mannen bak organisasjonen MOT som bevisstgjør og øker selvfølelsen til norske ungdommer.

Atle har ledet MOT i 27 år og bygget stiftelsen til å bli en av Norges mest verdifulle merkevarer. I tillegg jobber han med lederutvikling, er foredragsholder og medskaper bak flere spennende prosjekter.

Hør Atle Vårvik på LederCasten i samtale med Ledernes Sverre Simen Hov.»

Atle Vårvik – mannen bak MOT – på LederCasten – YouTube

Atle Vårvik’s blog in english

I 2015 fikk Atle Vårvik Idrettsgallaens hederspris for å bygge gode verdier i samfunnet.

I 2014 fikk han Reitangruppens pris – Årets Ladejarl – for verdibasert ledelse internasjonalt. Les mer her>