Mer om Atle Vårvik

1_Skapte MOT fra ingenting til nasjonal merkevare og til 4 verdensdeler

2_Deltok i to OL. Norgesmester. Var blant de 8 beste skøyteløperne i verden på 5000m sesongen 93/94

3_Syklet Den Store Styrkeprøven (Trondheim-Oslo) som 13-åring

4_Gikk NM 1994 med nyskapningen og den aerodynamiske skøytedrakten «Donald-drakten»

5_Har holdt mer enn 2500 foredrag/workshops til bedrifter, ledere, skolepersonell, foreldre og ungdom

6_Omskapte «Kjør for livet» til merkevaren «DRIVE»

7_Norgesrekord på LinkedIn. 8 mill. visninger og 300 poster på 365 dager

8_Gründer av lederutviklingsbedriften Positiv Ledelse AS – «MOT til å lede»

9_Forfatter av 8 bøker

10_Skøytetrener for 5 ungdommer i 4 år: To VM & flere World Cup for junior, og 3.pl. 1500m NM menn senior

🏅 Idrettsgallaens Hederspris for å ha skapt gode verdier i samfunnet

🏅 Fikk verdiprisen «Årets Ladejarl» i 2014 for fremragende verdibasert ledelse nasjonalt & internasjonalt, og for effektiv ledelse med målbare resultater

🥇 STØRSTE prestasjon og stolthet: Pri 1 har vært livskvalitet, familie og å være en god sønn & pappa. Gift med kjæresten i 34 år😊

Driver i dag virksomheten AS Vårvik Verdiskaper1 sammen med Sigrun Vårvik, med formål å være en hjelpende verdiskaper for bedrifter – primært gjennom foredrag og lederutvikling.

Atle Vårvik: Innovatør, verdiskaper, lederutvikler og merkevarebygger

Atle har over 30 års erfaring som entreprenør, leder og identitets- og kulturarkitekt. Utvikling og formidling har gått hånd i hånd i mesteparten av hans liv.

Han har lang erfaring som innovatør, verdiformidler og verdiskaper – og med å få mennesker, team og virksomheter til å vokse – og med å forsterke positiv energi, inkluderende miljø og menneskers robusthet, livskvalitet og eierskap.

Atle har siden sin ungdom drevet research på hvordan bygge mennesker og gode kulturer, hvorfor kriminalitet og hvorfor ødelegger noen mennesker sine egne liv, andres liv og samfunnet.

I perioden 1977-2017 utviklet han det som i dag er MOT-filosofien. Det er en livsfilosofi som er tidløs og universell, med anvendelige verktøy, med formål å styrke robusthet, bevissthet og mot.

Han har siden 1979 erfart og observert hvor stor betydning rollemodeller har for mennesker. Siden 1991 har Atle utviklet løsninger, organiseringer og bærekraftige systemer som forebygger sosiale samfunnsproblemer og som styrker menneskers livskvalitet.

Da han etter 27 år avsluttet som MOT-entreprenør var MOT spredd til seks land og fire verdensdeler. Gjennom sitt lederskap og entreprenørskap i perioden 1994-2021 ble MOT bygd opp fra ingenting til en av Norges mest verdifulle merkevarer og et rendyrket ungdomsbrand som målgruppen selv ikke visste den trengte. Med MOT ble det skapt en ny bransje. Atle startet MOT før markedet visste om behovet.

Arbeidstakerorganisasjonen Lederne:

«Atle Vårvik er en olympier, gründer, merkevarebygger, leder og sosial entreprenør som virkelig setter spor. Han er mannen bak organisasjonen MOT som bevisstgjør og øker selvfølelsen til norske ungdommer.

Atle har ledet MOT i 27 år og bygget stiftelsen til å bli en av Norges mest verdifulle merkevarer. I tillegg jobber han med lederutvikling, er foredragsholder og medskaper bak flere spennende prosjekter.

Hør Atle Vårvik på LederCasten i samtale med Ledernes Sverre Simen Hov.»

Atle Vårvik – mannen bak MOT – på LederCasten – YouTube