Foredragsside, gammel KOPI

Ta kontakt med Athenas-> eller AS VÅRVIK-> for uforpliktende forespørsel om dato og pris.

Atle Vårvik tilbyr fire foredrag:
Bygg sterk kultur med tillit og mot

Hvordan løfte mennesker og bedrifter til nye høyder?

Lengde: 45-60 min.

Atle Vårvik er ikke i tvil om at en viktig del av suksessen med MOT skyldes fokuset på kulturbygging og integritet helt siden starten.

Atle gir i dette foredraget tydelige verktøy på hvordan «du» og «vi» kan bygge sterk kultur sammen. Foredraget motiverer til arbeidsglede, individuell gjennomføringskraft og verdibasert teamånd.

Kraften i MEG

Løft deg selv! Bygg gode team!

Lengde: 30-60 min.

I foredraget «Kraften i MEG» tar Atle Vårvik deltagerne med på en refleksjonsreise på hvor uvant og ubehagelig – og kanskje kjedelig – egenutvikling kan være.

Mot, Entusiasme og Gjennomføring hjelper deg til å bli den beste versjonen av deg selv, og et godt teammedlem.

Gjennomføring er suksessfaktor nummer én. Entusiasme er en væremåte og innstilling, som bl.a. styrker løsningsfokus. Mot er menneskets viktigste egenskap og sikrer integritet og ansvarlige mennesker.

Ansvarliggjorte mennesker tenker/sier: «Jeg er sjef i eget liv. Det er meg det kommer an på.» De setter mål. De lager plan.

Myndiggjorte mennesker løfter seg selv opp på et nytt nivå uavhengig av omgivelsene og andre. De klager og klandrer mindre. De tar ansvar!

Ansvarliggjorte og myndiggjorte mennesker VIL det og GJØR det!

MOT til å starte MOT

Kraften i mot, drømmer, lidenskap og forbilder

Lengde: 15-45 min. (tilpasses anledningen)

Atle Vårvik er mannen bak MOT, som ble startet før markedet visste om behovet, og som i dag er en av Norges viktigste merkevarer for ungdom.

Få historien bak og et personlig og spennende innblikk i hva det var som fikk Atle til å starte MOT.

Et engasjerende foredrag som styrker bevisstheten på hvor viktig det er med mot, drømmer, lidenskap og inspirasjonskilder.

Foredraget passer godt som et «kickoff».

Hvordan bli en sterk merkevare og gå globalt

Lederskapet som skapte MOT

Lengde: 3,5 t.

Målgruppe: Ledergrupper og ledere som gløder for lederskap, entreprenørskap og merkevarebygging.

På hvilken måte har MOT tenkt originalt og annerledes, skapt en tydelig ramme, bygd en identitet med integritet, utviklet et helhetlig system, jobbet i forkant, vært presis i målsetningene og rendyrket detaljene i konseptet og merkevareprofilen?

Atle Vårvik ledet MOTs reise fra ingenting i 1994 til at det i dag er en av Norges mest viktige og rendyrkede merkevarer for ungdom. Han formidler oppskriften på hvordan han i dobbeltrollen som leder og entreprenør – sammen med tusenvis av dyktige medarbeidere – har skapt MOT og spredt MOT til fire verdensdeler.

I foredraget blir deltagerne kjent med de to lederskaps-modellene Atle har utviklet, og som han har brukt i sin ledelse og oppbygging av MOT og som interimleder for DRIVE.

Riktig visjon, riktig action og mange riktige detaljer satt inn i en riktig totalitet har vært avgjørende for MOT sin suksess.

Foredragene med Atle Vårvik gir deg:
  • Inspirasjon til å bygge sterke verdier og kulturer.
  • Bevissthet til å tenke langsiktig, helhetlig og verdibasert.
  • Mot til å bygge en sterk merkevare og prestasjonsgruppe.

Gjennom foredragene deler Atle Vårvik sine erfaringer, verdier og tanker. Hvordan skapte han MOT og gjorde det til en av Norges mest verdifulle merkevarer? Og hvordan får han mennesker og virksomheter til å vokse?

Hans pågangsmot, menneskelige forståelse og kompetanse innen merkevarebygging, entreprenørskap og lederskap har vært avgjørende for suksessen.

Atle Vårvik skapte et rendyrket ungdomsbrand som målgruppen selv ikke visste den trengte.

«Takk for i går. jeg får fantastiske tilbakemeldinger på foredraget ditt, atle. inspirerende! artig! rørende! så nakent og ærlig! tusen tusen takk!»

Anne-Lise Sæther, Driftsleder Innherred Renovasjon